Апартаменти в Испания

Когато наближи времето на отпуските, повечето хора започват да планират къде ще изкарат почивката си. През последните години, множество хора предпочитат да почиват извън България, и в този ред на мисли, една от предпочитаните дестинации за туризъм в чужбина, е Испания.
Самото понятие обаче, „почивка в Испания”, е много обширно, тъй като страната не се състои само от един, два или три града, за това е редно, тук да споменем кои са най-предпочитаните градове за екскурзия в Испания.
На първо място, няма да съжалявате, ако посетите столицата на страната – Мадрид. За да разгледате всичко интересно, и заслужаващо внимание в града, ще Ви е нужна поне седмица престой. Множество музеи, замъци, църкви и други забележителности, очакват гостите на Мадрид.
Барселона е друг град, който си струва да посетите, когато отидете в Испания. Тук също има какво да видите – църкви, паркове, градини, музеи, и ред други туристически обекти биват посещавани от милиони туристи, всяка година.
Във Валенсия пък, може да се насладите на уникална архитектура – нестандартни красиви улици, градът на науките и изкуствата, ред музеи, базилики и катедрали в различен архитектурен стил, могат да бъдат разгледани от посетителите на града.
Още един красив и известен град в Испания е Севиля. Тук може да разгледате катедрали, кули, дворци, може да видите истинска арена за борби с бикове, красиви площади, множество музеи и други.
За своята екскурзия в Испания, може да изберете и Малага. Най-посещаваните забележителности тук са къщата-музей на Пабло Пикасо, ботаническата градина, редица музеи, бившия кралски дворец, и много други.
В Гранада ще може да разглеждате катедрали, крепости и кули, а също и може да се отдадете на нощен живот, който е доста развит, въпреки малките размери на града.
Когато стане дума за екскурзия в Испания, може да изберете също и Кордоба, Билбао, Саламанка, Сарагоса, Велес-Малага, и много други дестинации, предпочитани от милиони туристи по цял свят.
прочети повече [+] затвори [-]
ключова дума
цена на нощувка -

Топ апартаменти в Испания

Апартамент Malagadreams
Малага
Цена на нощувка: от 30 €
Апартамент Area Central
Мадрид
Цена на нощувка: от 35 €
Апартамент Nucleo Cristal
Торемолинос
Цена на нощувка: от 36 €
Апартамент Apart. Centro
Малага
Цена на нощувка: от 42 €
Апартамент Izar
Билбао
Цена на нощувка: от 50 €
Апартамент Las Ciencias
Валенсия
Цена на нощувка: от 55 €
Апартамент Apartamento J
Виго
Цена на нощувка: от 70 €
Апартамент Maiol Ii
Барселона
Цена на нощувка: от 75 €
Апартамент Atico Mercat 20
Валенсия
Цена на нощувка: от 180 €
Апартамент Tendillas
Гранада
Цена на нощувка: от 40 €