Апартаменти в Гърция

През последните години се наблюдава тенденция, че все повече родни туристи, предпочитат да прекарат ваканцията си някъде в чужбина. Една от най-често посещаваните страни в това отношение, е южната ни съседка Гърция.
В тази страна може да видите уникални природни красоти, както и да разгледате множество забележителности, и най-важното, да си изкарате добре. В Гърция има множество градове, измежду които може да избирате къде да отидете. И за да Ви улесним в избора, сега ще споменем някои от най-посещаваните от тях.
Нека започнем със столицата на страната – Атина. Идвайки тук, непременно трябва да видите Акропола, който безспорно се е превърнал в символ на града. По цялата територия на гръцката столица са пръснати множество музеи и други забележителности, които напомнят за миналото на величествения град.
Остров Наксос е друга предпочитана от туристите дестинация. Това е едно изключително красиво място, което ще Ви плени с невероятната си природа. Тук може да видите множество църкви, капела Казаца, замъка на Наксия, и много други неща, които ще грабнат вниманието Ви.
Халкидики е полуостров в Гърция, който, по формата си, наподобява тризъбец. Ето и някои от местата, които горещо Ви препоръчваме да посетите, ако дестинацията за Вашата ваканция е именно този полуостров: планината Атос, родното място на Аристотел – Стагира, селището Олимпиада, и още много други.
Остров Корфу също е предпочитан от хиляди туристи от цял свят. Както всеки остров в Гърция, така и този, е тясно свързан с древногръцката митология. Мястото е много живописно, като в едната си част представлява планина, а в другата – равнина. Множество забележителности очакват гостите на града.
В южната ни съседка има още много градове, острови и т.н, които ежегодно посрещат хиляди посетители. Която и дестинация в Гърция да изберете, няма да съжалявате. Навсякъде има какво да се види, а за фотографите – има и какво да се заснеме.
прочети повече [+] затвори [-]
ключова дума
цена на нощувка -

Топ апартаменти в Гърция

Апартамент Aegean View
Атина
Цена на нощувка: от 40 €
Апартамент Be My Guest
Атина
Цена на нощувка: от 41 €
Апартамент Athens-center
Атина
Цена на нощувка: от 75 €
Апартамент Unique-acropoli
Атина
Цена на нощувка: от 92 €
Апартамент Cozy & Bright !
Атина
Цена на нощувка: от 25 €
Апартамент Blooming Nest
Атина
Цена на нощувка: от 40 €
Апартамент Acropolis-10min
Атина
Цена на нощувка: от 72 €
Апартамент Chic Comfort
Атина
Цена на нощувка: от 32 €
Апартамент Acropolis View
Атина
Цена на нощувка: от 42 €
Апартамент Artemis
Атина
Цена на нощувка: от 50 €